Werken bij de Hoge Raad


Hoge Raad als werkgever

De Hoge Raad is de hoogste rechtsprekende instantie op het gebied van civiel recht, strafrecht en belastingrecht. Er zijn zo’n 270 mensen werkzaam bij de Hoge Raad, onder wie raadsheren, advocaten-generaal, juristen van het Wetenschappelijk bureau, administratief medewerkers en stafmedewerkers, zoals Financiën-, Communicatie-, ICT- en P&O-professionals. Ieder van ons draagt bij aan de ontwikkeling en handhaving van een rechtvaardig en evenwichtig rechtssysteem.

Werken bij de Hoge Raad betekent werken in een uitdagende omgeving, waar veel van je wordt gevraagd, ruimte is om je te ontwikkelen en een goede werk-privé-balans belangrijk is.

Daarbij draait het niet alleen om het werk dat we doen, maar ook om de mensen met wie we het doen. Elk individu wordt gewaardeerd en gerespecteerd, ongeacht achtergrond of perspectief. Wij streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Ons werk is niet alleen gebouwd op prestaties, maar ook op de onderlinge ondersteuning en samenwerking. Samen zorgen wij voor een onafhankelijke, betrouwbare rechtspraakorganisatie.

_PGP8585 Hoge Raad nieuwjaarskoffie 24

In het kort

  • Werk met maatschappelijke impact
  • Veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
  • Work-life-balance
  • Teambuilding en sociale evenementen
  • Op loopafstand van Den Haag Centraal
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Rijk

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in werken bij de Hoge Raad, maar staat er geen vacature open?

Laat het ons weten. Neem contact op met .

Op zoek naar een stage?

Vragen & contact

Heb je vragen over werken bij de Hoge Raad?

Neem contact op met Cholidah Murad (recruiter) via , of tel. +31 6 15829474