Overige functies


De directie bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de organisatorische processen en personele ondersteuning binnen de Hoge Raad, waaronder de wetenschappelijk juridische en administratieve ondersteuning van de leden van raad en parket. Ook Financiën, Communicatie, ICT en P&O maken deel uit van de bedrijfsvoering. Zoek je naar een functie die maatschappelijke impact heeft? Bekijk wat jouw mogelijkheden zijn.

Vragen & contact

Heb je vragen over werken bij de Hoge Raad?

Neem contact op met Cholidah Murad (recruiter) via , of tel. +31 6 15829474

Automatisering & informatisering

Het team A&I heeft een grote diversiteit aan taken op het gebied van ICT. Als dienstverlener voor iedereen die bij de Hoge Raad werkt, streven zij naar een ‘vlekkeloze werking’ van de ICT-systemen.

Personeel & organisatie

Stafunit P&O draagt zorg voor de ontwikkeling, advisering en uitvoering van het arbeidsomstandigheden- en P&O-beleid binnen de Hoge Raad.

Communicatie

Het team Communicatie adviseert het dagelijks bestuur en de directeur bedrijfsvoering van de Hoge Raad op het gebied van externe- en interne communicatie. De communicatieadviseurs zorgen daarnaast ook voor de praktische uitvoering van verschillende communicatieacties, woordvoering en publieksvoorlichting.

Kenniscentrum

Stafunit Kenniscentrum houdt zich bezig met het ontsluiten van informatiebronnen, die aan dienen te sluiten bij de informatiebehoeften in de organisatie.

Financiën, planning & control

Het team financiën, planning en control gaat over geld in de breedste zin van het woord: de begroting, inkoop, facturen en verrekeningen.

'Op mijn werk is er ruimte om te groeien en je te verdiepen. Ik wilde meer weten over de informatiesystemen die we gebruiken om onze medewerkerkers toegang te verlenen tot publicaties. Inmiddels ben ik beheerder van die informatiesystemen en ben ik betrokken bij andere digitale projecten. Dit houdt mijn functie boeiend en divers.'

Charlotte (medewerker Kenniscentrum)

'Het is een relatief kleine organisatie, met een breed palet aan techniek. Ik werk in een fijn team met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een sterke onderlinge band. Allemaal ingrediënten voor een job die mogelijkheden biedt en voldoening geeft. Mijn job!'

Tjalling (adviseur netwerkbeheer)

‘Ik werk met veel verschillende partijen samen, van rechters van internationale hoven tot onze eigen wb’ers. Daarnaast verzorg ik met enige regelmaat ook bijeenkomsten op externe locaties. Die variatie en afwisseling maakt werken bij de Hoge Raad enerverend en uitdagend.’

Donya (coördinator evenementen)